Decks.dk er en webshop, hvor man kan finde mange forskellige skateboards til rigtig gode priser. Så selvom skateboarding er en dyr sport har man altid penge til et nyt board sidst på måneden.

Skateboards

Decks.dk har rigtig mange forskellige skateboards og mange forskellige prisklasser. Det billigste koster kun 199 kr!. Jeg har prøvet næsten alt deres udstyr som passer til mig og min kørestil og det spiller bare. Jeg blev meget overrasket over kvaliteten af deres blank boards. Skateboardene i alle prisklassesrne er rigtig gode og er sammensat som et skateboard skal være. Nemlig af 7 lag ahorn, med en skarp concave. Det er muligt at få forskellige concaves samt mange forskellige størrelser. 

Trucks

Hos decks.dk har de et godt udvalg af trucks. Der er forskellige størrelser, hollow-kinggpin trucks, og man kan også få nye bushings til sine trucks hvis det er nødvendigt. Kvaliteten er super god og deres egen serie af trucks er rigtig god og billig. De har Danmarks billigste hollow-kingpin trucks! De kan virkelig anbefales og er i et super fedt design.

Hjul

De rigtige skateboardhjul er super vigtige, og her har den online skateboardshop sikret et bredt og billigt udvalg. De har både hårde og bløde og mange forskellige størrelser der gør at du ikke skal være bange for om du kan finde de rigtige hjul enten til street eller rampe. Deres anti-flat-spot er faktisk rigtig gode til street, da man kan bremse uden at skulle tænke over om hjulene nu er ødelagt. 

 Shoppen

Shoppen som helhed er rigtig fed. Den er nem at overskue og er generet fyldt med fede tilbud. Jeg fik 10 % rabat bare ved at tilmelde mig deres nyhedsbrev som de sender en gang hver 14. dag. Jeg har snakket med dem et par gange og de er altid venlige og hjælpsomme. De holder hvad de lover når de afgiver tilbud og de bestilte varer kommer altid dagen efter. Kan klart anbefales.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Newsbox
Scroll to Top