Dette indhold er sponsoreret 

Et godt og sundt forhold kræver engagement og tid, hvis flammen skal holdes i live efter the honeymoon phase er slut. Der kan let gå hverdag i et forhold, hvor man helt glemmer romancen og at lægge mærke til hinanden. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at man skal give op på forholdet. Det handler bare om, hvor meget man vil hinanden og faktisk er det ikke så kompliceret, som man skulle tro at holde gang i gnisten i forholdet. Herunder finder du råd til, hvordan I holder gang i parforholdet.

Husk at bruge tid på hinanden 

Det vigtigste ved et succesfuldt parforhold er, at I bruger tid på hinanden og skaber minder sammen. Særligt hvis man bor sammen, glemmer man tit faktisk at bruge kvalitetstid sammen, fordi man tænker at man jo alligevel er sammen hele tiden. Her er det så særligt vigtigt, at I måske tager på nogle små weekendture og kommer ud og får nogle nye oplevelser sammen i nye omgivelser. På den måde skaber I minder, og det at prøve noget nyt sammen i nye omgivelser, gør også, at I er sammen på en anden måde og gør, at I kun fokuserer på hinanden i den tid.

Eksperimentér i soveværelset 

Hvis sexlivet er begyndt at halte og blive mere pligt hver onsdag kl 20, så sørg for at kommunikere godt med hinanden omkring det. Det vigtigste er at i snakker om, hvordan I har det med jeres sexliv, eksperimenterer med noget nyt, hvis det trænger til et pift. Her kan I forsøge med forskellige sexlege. Mange dyrker for eksempel BDSM lege med gagball, hvis der skal eksperimenteres. Gagball til hed BDSM leg er dog noget som I skal snakke igennem inden i forsøger, det er vigtigt at begge parter føler sig sikre i det. 

Husk hverdagsromancen 

Husk også de små romantiske gestus i hverdagen, de små berøringer, kys og kram gør mere ved et forhold end man skulle tro. Det viser at I vil hinanden og har lyst til hinanden uden at det nødvendigvis behøver at være mega sexuelt. 

Husk at bruge tid hver for sig 

Et sidste råd er at huske også at bruge tid hver for sig. Det lyder måske underligt, men det er faktisk vigtigt i et forhold at huske, at I er hver jeres person med hver jeres liv. Så husk at bruge tid med venner og familie også gerne uden jeres partner. På den måde kommer I også lettere til at savne hinanden og bliver mere nysgerrige på hinanden.

Newsbox
Scroll to Top