Femdom er en forkortelse for Female Dominance, og er en seksuel orientering eller fetich, hvor den ene person har magten over den anden. Femdom kan udleves på mange forskellige måder, og der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på. Nogle mennesker finder den seksuelle spænding ved at være underdanig, mens andre finder nydelse i selve dominansen. I denne artikel vil vi komme ind på, hvordan man bliver en god femdom, Dominatrix eller Domina.

Magt og kontrol

Femdom handler i høj grad om magt og kontrol. En af de vigtigste ting, du skal huske, når du udøver femdom, er at alt skal ske med samtykke. Dette betyder, at alle aktiviteter skal aftales på forhånd, så den underdanige person ved, hvad der kommer til at ske, og har mulighed for at sige nej, hvis de ikke ønsker det.

Det er også vigtigt, at man sætter grænser for, hvad man er villig til at gøre. Femdom handler om at have magten, men det er ikke et sted, hvor man skal gøre noget, man ikke føler sig tryg ved. Så sæt dig godt ind i, hvad du har lyst til at prøve, og hvilke grænser du har, inden du går i gang.

Femdom på mange forskellige måder

For at blive en god femdom, er det først og fremmest vigtigt at have et godt kendskab til din egen seksualitet. Hvad tænder dig? Hvad synes du er frækt? Hvilke seksuelle roller har du lyst til at udforske? Når du kender dig selv, er det nemmere at kommunikere dine behov og præferencer til din partner.

Det er også vigtigt, at du sætter grænser. Dominans og underkastelse kan være meget intens og personlig, og det er derfor vigtigt, at du sætter grænser for, hvor langt du vil gå. Hvad synes du er okay, og hvad synes du er for farligt eller for vildt? Du skal føle dig tryg under din seksuelle leg, og derfor er det vigtigt, at du sætter grænser.

Der findes mange forskellige former for femdom, så det er vigtigt, at du finder den type, der passer til dig og din partner. Nogle par elsker at udforske deres seksualitet gennem bondage og SM, mens andre foretrækker mere milde former for dominans. Find den type leg, der tænder dig og din partner, og gå på opdagelse i de mange muligheder.

Aftercare: Femdoms rolle efter sessionen

Når I har haft en femdom-session, er det vigtigt, at I tager tid til at snakke sammen om, hvad I har lavet. Dette er ikke kun for at debriefe, men også for at sikre, at I er enige om, hvad der skal ske næste gang. I skal også sørge for at pleje hinanden efter en leg, så I føler jer begge trygge og respekterede. Dominaen har haft magten over den anden, og må derfor være den første til at bløde op for rollerne, og spørge ind til slavens velbefindende.

Newsbox
Scroll to Top