Søren Pape Poulsen ser svækket ud pga. beskyldningerne om at lyve om sin mand, men er det i virkeligheden manden der har løjet for Søren Pape?

Statsministerkandidaten Søren Pape Poulsen (K) erkender nu at han har viderebragt forkerte oplysninger om sin mand. – Forkerte oplysninger er ikke i orden, og jeg vil fremadrettet sikre mig, at det ikke gentager sig, udtaler Søren Pape nu.

Hvem er Søren Papes Mand?

Søren Pape er en dansk politiker og formand for Det Konservative Folkeparti. Han er også kendt som statsministerkandidat. I 2018 blev det offentliggjort, at han var kæreste med Josue Medina Vasquez Poulsen, en ung mand fra Dominikanske Republik.

Det har været et emne af interesse for mange danskere, hvem Søren Papes mand egentlig er. I denne artikel vil vi kigge nærmere på den konservative formand, hans kæreste og de oplysninger, der er kommet frem om dem begge.

Hvilke oplysninger er forkerte om Søren Papes mand?

Søren Pape har blandt andet udtalt, at hans mand er jøde. Det afviser flere kilder i Den Dominikanske Republik dog overfor Ekstra Bladet. De mener snarere, at Josue Medina Vasquez Poulsen og hans familie var stærkt troende og missionerende medlemmer af det kristne trossamfund Syvende Dags Adventistkirken.

En anden forkert oplysning er, at partneren, Josue Medina Vasquez Poulsen, skulle være nevø til en nu tidligere præsident for Den Dominikanske Republik.

For nyligt er Josue citeret for at ville gå ind i politik. Dette er nu også dementeret, men tilbage står et blakket billede, af en mand som har lemfældig omgang med sandheden.

Josue Medina Vasquez Poulsen og værtshusslagsmål

I 2018 blev Josue Vasquez blev slået i ansigtet på LA Bar i København. Optakten til episoden, ser ud til at have været en lidt for nærgående Josue Vasquez.

Lars Lykke Rasmussen fik udtalt, at Josue Medina Vasquez Poulsen var udsat for en hadforbrydelse (på grund af sin homoseksualitet – red), men helt så galt stod det i følge landsretten ikke til. Faktisk fik den Slovakiske advokat som blev retsforfulgt pga. overfaldet, omstødt sin udvisningsdom og kom til at sidde længere tid i fængsel, end han fik i sin straf for volden.

Josue Medina Vasquez Poulsen og spritkørsel

Min samlever har i nat kørt spirituskørsel (målt til 1,25 promille). Der skal ikke herske tvivl om, at det er en meget alvorlig sag, som jeg er inderligt ked af. Spirituskørsel kan ikke forsvares og kan have meget store konsekvenser. Nu må min samlever tage sin straf ligesom alle andre. Min holdning til lov og orden er den samme i dag som i går,’ skrev daværende justitsminister Søren Pape Poulsen på Facebook i 2018.

Josue har altså en evne til at komme i nyhederne for det forkerte, og spørgsmålet er selvfølgelig – om han vil kompromittere en eventuel kommende statsminister med sin udsvævende livsstil.

Hvem er Søren Pape Poulsen?

Søren Pape blev født i 1965 og er oprindeligt fra Århus. Han er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet som advokat. Han blev valgt ind i Folketinget for Det Konservative Folkeparti i 2001.

Pape er kendt for sine konservative holdninger, herunder især sin støtte til familier og traditionelle familieformer. Han har også været kritisk over for indvandring og har ønsket at begrænse den.

I 2018 blev det offentliggjort, at Pape var i et forhold til Josue Medina Vasquez Poulsen, en ung mand fra Dominikanske Republik. Dette skabte en del forvirring og misforståelser, da mange mente, at Pape ikke kunne være i et forhold til en anden mand, da han er konservativ.

Det er imidlertid ikke tilfældet, og Pape har forklaret, at hans konservative holdninger ikke har noget at gøre med, hvem han vælger at danne par med privat.

hvem er Josue Medina Vasquez Poulsen?

Josue er født i Caracas, Venezuelas hovedstad, i 1985, men voksede op i Den Dominikanske Republik. Han er søn af en enlig mor da faderen døde, da Josue var teenager. Moderen er uddannet sygeplejerske.. Josue beskrives som meget dygtig i skolen og en rigtig god kammerat.

Josue har læst jura og arbejdet med hudplejeprodukter samt indenfor turist og luftfartsbranchen.

I 2013 mødte han Søren Pape i Bruxelles og de to har dannet par siden.

Newsbox
Scroll to Top