Velkommen til Boinks Verden – en verden af byder dig velkommen i en verden af leg, fantasi og kreativitet. I Bromma butikken vil du finde 200 kvadratmeter fuldt udstyret med alt fra aktivitets leget, dukker og bamser.

Velkommen til Boinks Verden – en verden af ​​byder dig velkommen i en verden af leg, fantasi og kreativitet. I Bromma butikken vil du finde 200 kvadratmeter fuldt udstyret med alt fra aktivitets legetøj, dukker og bamser. Vi har både legetøj til piger og drenge. Vi har et godt udvalg af garanteret giftfri legetøj, som din baby roligt kan bide i, tygge på og rasle med.

Godt legetøj holder børnene i gang

Husk  man bliver aldrig for gammel til at lege, man bliver gammel når man ikke leger!

I vores online butik, har vi samlet vores Boinkfavoriter, hvor du kan finde gode tips gaver ved at klikke på vores alder knapper øverst oppe. Det er vigtigt t at man hele tiden forsyner sine børn med nyt og interessant legetøj, der kan være med til at holde dem i gang og udvikle deres evner. Ellers vælger de hurtigt at bruge tiden på andre ting, som fjernsyn og computer, der ikke er godt i længden.

Bliv medlem af klub Boink!..

Vi har en kundeklub, hvor vi belønner vores loyale kunder, Klub Boink indsamler digitale frimærker, et stempel, der svarer til et køb på 200 kr. Når du har nået 5 stk frimærker, får du 50 kr. rabat.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Newsbox
Scroll to Top