Det har aldrig været nemmere, at finde billige flyrejser. Uanset om du er på udkig efter en billig international flyvning kombineret med en lokal billig flyvning eller om du bare er på udkig for at rejse lokalt, Bravofly søger højt og lavt for at give dig.

Rejsesøgemaskinerne kan ofte opleve problemer med at stille tilstrækkelige resultater for en fly-kombination, men det sker ikke for Bravofly, takket være vores nyeste teknologi! Når du har din liste med billige fly, kan du endda angive og justere de parametre, for yderligere at forfine søgeresultaterne for at finde den perfekte billigste fly-kombination for dig.

 Med Bravofly Hotel, kan du nemt søge efter ledige hoteller i dit valg af destination, tilpasse din søgning baseret på en række forskellige kriterier. Såsom navn og adresse på hotellet eller generiske kriterier som afstanden til byens centrum. Med et enkelt klik, vil du have en samling af over 70.000 hoteller fra hele verden, blandt hvilke du vil helt sikkert vil finde den løsning, der opfylder alle dine krav.

Høj sikkerhed for vores kunder

Bravonext anvender datakodificering teknologi for at beskytte sine kunder. En sådan datakodificering konverterer personlige oplysninger til en hemmelig kode, som efterfølgende sendes til banken, som vil opkræve det beløb du har angivet på dit kreditkort. Hvis en hacker vil forsøge at finde ud af koden, skal der forsøges omkring 1.099.511.627.776 forskellige kombinationer. Vores serversoftware, koder informationen og sikre transaktioner på internettet, hvor oplysninger holdes fortrolige og beskyttet

Om Bravofly

Bravofly.dk er en del af lastminute.com group, førende indenfor den online rejse- og fritidsbranche i Europa, Vi anvender moderne teknologi, som et hjælpemiddel til at gøre livet nemmere for rejsende. Som en smart rejseudbyder, tilbyder vi vores kunder et omfattende udbud som kan dække de flestes behov: de kan søge, bestille og administrere flyrejser, hoteller, ferie, storbyferie, krydstogter, biludlejning samt andre rejser og fritid relaterede produkter.

Via hjemmesider og mobil-apps på mere end 15 forskellige sprog, spredt over 35 lande, bestiller mere end 10 millioner kunder hvert år deres rejse- og fritidsoplevelser.

Den har en portefølje af kendte mærker såsom lastminute.com, Bravofly, Rumbo, Volagratis og Jetcost.

Virksomheden blev grundlagt i 2004 med lanceringen af Volagratis.com, en pioner for søgemaskiner med billige flybilletter på det italienske marked.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Newsbox
Scroll to Top