For blot at nævne nogle få har vi den Ægget Lænestol fra Arne Jacobsen. GE 290 Lænestol fra Hans Wagner. Rocking Chair fra Finn Juhl.

For blot at nævne nogle få har vi den Ægget Lænestol fra Arne Jacobsen. GE 290 Lænestol fra Hans Wagner. Rocking Chair fra Finn Juhl. Kontorstol EA119 Net fra Charles E. Og mange mange flere som du kan se i vore online butik på swiveluk.com/dk her vil du opdage en verden af  autentiske reproduktioner, lavet af de fineste materialer.

 Kvalitets design møbler fra Swivel UK

Vores kvalitets design møbler kendetegnes for tidløst design, elegant design, komfort og stor holdbarhed. Med vores spændende udvalg af møbler, er vi sikker på at vi kan tilføre noget ekstra liv ind i dit hjem eller kontor. Derfor er vores designmøbler et sikkert og fornuftigt valg.

Hos Swivel UK brænder vi for godt design og komfortable livsstil.

Med en spændende vifte af designmøbler, belysning, tæpper og andet boligtilbehør har du rig mulighed for at bringe historie ind i dit hjem eller kontor. Hos Swivel UK, er vi stolte af vores høje kvalitets produkter, fremragende kundeservice og hurtig og nem levering.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Newsbox
Scroll to Top