Internet Marketing er fremtiden – Den er billigere og mere effektiv end de fleste andre reklame medier og så øger den synligheden på nettet.

Internet Marketing er fremtiden – Den er billigere og mere effektiv end de fleste andre reklame medier og så øger den synligheden på nettet.

Vi ved, hvordan tingene fungerer!

Online marketing, også kaldet Internet markedsføring, web-markedsføring, eller eMarketing, er markedsføring af produkter, eller tjenester via internettet Vi tilbyder en bred vifte af disse internet markedsføring tjenester, herunder SEO, PPC, Mobile Apps Udvikling og Social Media strategi.

Vi forvandler din digitale tilstedeværelse, uanset størrelsen på din virksomhed.

Vi er team af digitale marketing eksperter, der har fået vores ekspertise i årenes løb ved at arbejde med udfordrende digitale marketing projekter. Holde effektive løsninger og budgetansvar i tankerne, hver person i teamet er en pro på sit felt. Din tilstedeværelse på sociale medier styrker dit personlige brand.

SKANDINAVISK Link Building

Vi er specialister i Link Building i Skandinavien. Vi udfører Link Building til alle store skandinaviske destinationer, herunder Sveringe, Danmark, Norge og Finland. Med vores Link Building service hjælper vi vores kunder med at opnå topplacering på deres målrettede Keywords.

Få flere kunder med online annoncering

PPC eller Pay Per Click er en annoncering hvor du kun betaler når potentielle kunder klikker på dine annoncer. Den største online annonceringsplatform er Google Adwords, men der findes også adskillige andre PPC-udbydere så som Bing Ads, Facebook Ads, Open AdExchange m.fl. Fælles for de nævnte er at dine annoncer kan målrettes utrolig præcist og gevinsten med den rette indsats er kunder og ROI.For mere information besøg os på www.pragomedia.com .

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Newsbox
Scroll to Top