Søger du billige produkter med tilhørende høj kvalitet, så er dealshoppen CleverDeal.dk for dig. CleverDeal.dk er lavet af 2 unge iværksættere fra Skanderborg på 19 år.

CleverDeal.dk er en virksomhed, der køber lagerpartier hjem og sælger dem til ekstraordinære priser. Vi vil med andre ord tilbyde vores kunder markedets billigste produkter med tilhørende høj kvalitet, og at prisen for kunden skal være gennemsigtig.

– Hvad skal det så betyde? Jo, det betyder, at vi uagtet ordrens størrelse, leveringsadressen eller andre omstændigheder leveres produktet til kunden uden meromkostninger såsom fragt, kort-gebyrer eller behandlingsomkostninger.

Hos CleverDeal.dk står kundens sikkerhed og behov øverst på vores liste. Dette er årsagen til, at betalingen foregår gennem PayPal, som er et af Danmarks sikreste betalingsløsninger, vi tilbyder med andre ord 100 % sikker kortbetaling.

CleverDeal.dk havde opstart i 2014 og blev lanceret d. 3 november. CleverDeal.dk er en spændende e-butik med nye tiltag.
E-butikken er stadig i stor udvikling, og der vil med tiden komme langt flere muligheder som kunde hos os.

Hvem er CleverDeal.dk?

CleverDeal.dk består af to unge iværksættere fra Østjylland, som har sat sig et mål, at skabe markedets bedste tilbud med produkter af høj kvalitet. Vores ønske er at tilbyde dig som kunde de bedste og mest kvalitetssikre produkter til rimelige priser. Virksomheden er placeret i Skanderborg, og vi arbejder hverdag på at optimere virksomheden CleverDeal.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Newsbox
Scroll to Top