På grund af Coronavirus i danmark, har kongehuset meddelt, at Royal Run 2020 er flyttet til september.
Royal Run er ellers blevet en fast bestanddel af mange menneskers løbekultur og en kærkommen lejlighed til at komme tæt på de kongelige, men i år må det altså vente til efteråret.

Kronprinseparret udtaler

“Vi har i hele familien glædet os til at snøre løbeskoene til Royal Run. Men på grund af den aktuelle situation med COVID-19/coronavirus er vi desværre nødt til at udskyde årets løbefest til den 6. september i Danmark og den 30. august i Grønland.

Vi vil gerne opfordre alle løbeglade – unge som ældre – til at bevare glæden og begejstringen for motion, følge myndighedernes anbefalinger og til at væbne sig med tålmodighed.

Vi håber alle seks, at Royal Run kan blive et stort samlingspunkt efter sommerferien, og at alle indtil da passer på sig selv – og hinanden.”

Se mere på Royal Runs hjemmeside, hvor der stadig er ledige billetter til eventet, trods mere end 80 000,- solgte pladser allerede.

Kongehuset ©

Royal Run startede som en del af fejringen af kronprinsens halvtreds års fødselsdag, men har siden udviklet sig til elsket tradition, som binder danskere sammen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Newsbox
Scroll to Top