Dette indhold er sponsoreret

Et nyt år er over os og det betyder, at et nyt år fyldt med spændende oplevelser og muligheder venter forude. Verden er så småt åbnet op igen efter længere nedlukninger, og flyruter og hotelbookinger er blevet mere stabile. Derfor er der nok også mange der begynder at tænke på, hvilke ferier de vil på i det nye år, og hvor turen skal gå hen. Der er en hav af destinationer at vælge imellem. Det kan være en skiferie i Norden, en charterferie sydpå, eller en tur over atlanten. Læs videre for at få inspiration til årets ferie. 

Rejs sydpå

Et populært valg når det gælder budgetvenlige og solrige ferier er charterrejser sydpå eller til andre varme himmelstrøg. Charterrejser er perfekt til dig, der bare gerne vil afsted til en dejlig strand og massere af sol uden at skulle tænke på hotelbookinger og flyafgange, da alt dette er inkluderet i prisen. Det er heller ikke nødvendigt at tænke på transporten til eller fra lufthavnen, da alt er inkluderet i rejsen. Hvad enten du rejser solo eller med andre er det en nem og overskuelig måde at rejse på. På den måde kan du fokusere fuldt ud på at slappe af og nyde en uge eller to med lækker mad, varme omgivelser og gode oplevelser. Nogle af de mest populære charterdestinationer går sydpå til lande som Spanien, Grækenland, Tyrkiet, Bulgarien og Egypten, så der er uden tvivl også en destination for enhver smag og ethvert budget..

Skiferie 

Et andet og mere køligt bud på årets ferie er skiferien. Her er du, modsat charterrejsen, mere bundet af bestemte sæsoner og rejseperioder, men er uanset hvad garanteret en sjov ferie med massere af aktivitet og oplevelser. Du skal dog være indstillet på lavere temperaturer når skiferien tit går til koldere destinationer til Sverige, Norge, Østrig eller Nord Italien. Hver destination har unikke ting at byde på, som flotte landskaber, gode muligheder for afterski og familievenlige pister og hoteller, og det er derfor let at finde og planlægge en skiferie uanset budgettet og behovene. Skiferien er også en ferie for hele familien, fordi der er aktiviteter for alle aldre og alle niveauer. Det også en form for ferie, hvor i let kan tage afsted i større grupper med både venner og familie, og gøre det til en hyggelig og mindeværdig oplevelse. 

Staycation 

Sidst men ikke mindst er der staycation ferien. En staycation er en form for bliv-hjemme-ferie, og det er blevet en meget populær form for ferie i de seneste par år. Til dels på grund af Corona pandemien der fik mange til at blive hjemme fra deres normale ferier, men også fordi der er en stigende interesse i at holde både rejseomkostningerne og klimaaftrykket fra ferier helt i bund. Derudover er der også en stor interesse for at opleve de mange spændende og sjove destinationer som Danmark har at byde på. Du kan for eksempel besøge en af de mange smukke øer, som Samsø, Læsø eller Bornholm, tage i sommerhus ved Vestkysten, eller bare blive i din hjemby og nyde alt hvad den har at byde på. Du kan for eksempel lege turist i Aarhus eller København og opleve byerne på en helt ny måde. Pointen er bare, at du bliver hjemme i din ferie i stedet for at rejse ud af landet.

Newsbox
Scroll to Top